NEW CASUALS & BASICS

Casual allrounders voor elke dag – onze nieuwe basics met een leuk tintje zorgen voor variatie.

ONTDEK NU

FAVORIETE TREND: TROMPETMOUWEN

Speels, een beetje romantisch en zeer vrouwelijk: de trompetmouwen zijn terug! Ontdek de trend onder truien, shirts en blouses!

ONTDEK NU

DENIM & STRIPES – ONZE FAVORIETE COMBINATIE

Tijdloze streepmotieven op nieuwe pasvormen passen prachtig bij lenteachtig blauwe jeans. Dit is onze favoriete lentecombinatie!

ONTDEK NU

VLINDERS – ONZE LENTEBOODSCHAP

Flatteus, licht en een beetje speels – de nieuwe borduursels geven uw outfit een modieus accent!

ONTDEK NU

WE GAAN VOOR ROOD

Felrood is de perfecte aanvulling op de klassieke marinelook in blauw-wit. Maar ook solo maakt deze kleur veel indruk. Wow-effecten zijn gegarandeerd.

ONTDEK NU

BEST IN BLUE

Of het nu een jeans, blouse of shirt is...blauw zet de toon! Frisse items in een monochrome look of blauw als highlightkleur zijn lekker ongecompliceerd!ONTDEK NU

ONTDEK NU

PRINT POWER

Naast onze favoriete prints met sterren dragen we graag een bonte patronenmix. Ontdek afwisselende nieuwe mogelijkheden voor veelzijdige looks.

ONTDEK NU

ECHTE SOFTIES - GEBREIDE ARTIKELEN OM VERLIEFD OP TE WORDEN

Soft, softer, gebreid! Dit zijn de nieuwe highlights op het gebied van breiwerk. Nieuwe patronen, leuke garenmixen en nog veel meer staat u te wachten.

ONTDEK NU

NEW DARLING: BLOUSON

Dit jasje verspreidt zich als een lopend vuurtje. Geen wonder, want de blouson is lekker ongecompliceerd en geeft iedere outfit net dat beetje extra.

ONTDEK NU