Event collection

Event collection

Event collection - Alles voor een geweldige look! Een nieuwe collectie voor outdoorparty's en zomerfeesten met vrienden... spannend, glamoureus en gewoon geweldig!

ONTDEK NU

Sunset colours

Sunset colours

Kleuren zo adembenemend als de zonsondergang. Lichte oranjetinten als Lucky Peach of Hot Coral zijn zo adembenemend als de zonsondergang. Ze worden gecombineerd met denim, Off-White of Sunny Violett.

ONTDEK NU

Verliefd op blouses

Verliefd op blouses

Prachtig mooie blouses begeleiden ons de zomer door. Soepele stoffen, kleuren van zacht tot opvallend en liefdevolle details zorgen voor opvallende afwisseling.

ONTDEK NU

Short stories

Short stories

Met de zomerse bermuda's in opvallende kleuren en met opvallende prints, of als denim, mag u uw benen rustig laten zien. Onze zomerlook wordt perfect door de combinatie van zomerse shirts en lichte blouses.

ONTDEK NU

Colourful prints

Colourful prints

Levendige prints en frisse kleuren zoals Lapis Blue, Hot Coral of Lucky Peach zorgen bij ons voor een goed humeur. Zo kleurrijk was de zomer nooit eerder.

ONTDEK NU

Verliefd op details

Verliefd op details

Liefdevolle details zoals strikken en gehaakt kant zorgen bij de actuele collectie voor dat beetje romantiek. Lichte shirts en tops, zachte blouses en zomerse jurken worden de lichtpuntjes van onze zomer.

ONTDEK NU

Kleuren houden van zwart-wit

Kleuren houden van zwart-wit

... en andersom. Deze zomer combineren we onze broeken en rokken in zwart en wit met de stralende trendkleuren van de zomer. Zwart en wit vertellen samen met de kleuren Lucky Peach, Hot Coral en Lapis Blue de mooiste liefdesverhalen van de zomer.

ONTDEK NU

Nieuwe broeken

Nieuwe broeken

Onze broeken komen in nieuwe lengtes en zomerse kleuren. Ze worden één van onze zomerfavorieten voor iedere look.

ONTDEK NU

Liefde voor jurken

De nieuwe jurken voelen aan als een zacht zomerbriesje dat over de huid waait. De met elastiek geaccentueerde taille van de korte jurk zorgt voor een goed humeur, net als de zijdeachtige maxi-jurk, en zo zijn beide jurken echte voorbodes van de zomer.

ONTDEK NU

Shirts voor altijd

Shirts voor altijd

Shirts horen net zo goed bij de zomer als de zon. De nieuwe shirts met opvallende prints en statements verspreiden de boodschap van ons zomergevoel.

ONTDEK NU

Midnight colours

Midnight colours

Lapis Blue is de derde trendkleur van deze zomer. Deze kleur is weliswaar donkerder dan Lucky Peach en Hot Coral, maar hij laat ons net zo goed stralen. Ook bij Lapis Blue zijn Off-White en Sunny Violett de perfecte begeleiders.

ONTDEK NU

  Pagina printen
Bestel nu zonder verzendkosten en pas de kleding zonder risico!
naar boven
d5uMmSd4gV1