Eindelijk tijd voor lentejassen

Eindelijk tijd voor lentejassen

In de lente willen we maar één ding: naar buiten! Met de nieuwe jassen bent u goed gewapend tegen het wisselvallige weer!

ONTDEK NU

Zeg het met bloemen – onze bloemenprints

Kleurrijke bloemen zijn onze favoriete looks van dit moment. We kunnen de geur zelfs al bijna ruiken als we deze outfits dragen.

ONTDEK NU

Light spring

Light spring

Soepele stoffen, een beetje kant en daarbij een casual jeans met used-effecten – dat is onze favoriete look dit seizoen.

ONTDEK NU

Vrouwelijke, lichte looks – de nieuwe blousecollectie

De blousetrend is dit jaar zeer gedetailleerd. In de strikken, cut-outs en off-shouldermodellen zijn kleine decoraties verwerkt.

ONTDEK NU

Pink passion

Think pink! Haal positieve energie uit deze kleur! Fris, stralend en met een hoge wow-factor – roze is een echte blikvanger.

ONTDEK NU

Colourful spring

Colourful spring

Felle kleuren zorgen voor een goed humeur. De nieuwe tinten doen ons denken aan tropische planten, zon en warmte. Perfect voor dit seizoen!

ONTDEK NU

We love dresses – onze favoriete jurken

Van nieuwe jurken krijgen we nooit genoeg! De aandacht wordt getrokken door romantische bloemenmotieven, soepele stoffen en verschillende lengtes.

ONTDEK NU

LENTEACHTIG KANT

Luchtig, licht en vrouwelijk kant – een betoverende lenteverschijning. Een complete look of fijne details – met deze looks trekt u alle aandacht!

ONTDEK NU

Looks in natuurtinten

Zachtgrijs, flatteus crème, stralend wit en klassiek zwart zijn heel gemakkelijk te combineren en zorgen voor een harmonieuze, natuurlijke look.

ONTDEK NU

  Pagina printen
Bestel nu zonder verzendkosten en pas de kleding zonder risico!
naar boven
d5uMmSd4gV1