• Home
  • Kwaliteitsbelofte

DE STREET ONE-KWALITEITSBELOFTE

PASVORM

KWALITEIT IS: EEN OPTIMALE PASVORM, ZONDER MITSEN EN MAREN

Om een optimale pasvorm van onze mode te bereiken, volgen we een aanpak die uit twee stappen bestaat:

  • Met een van de toonaangevende fabrikanten van paspoppen hebben we op basis van duizendvoudige metingen onze modelpaspop ontworpen. Hierop worden niet alleen alle artikelen ontworpen, de identieke pop staat ook bij al onze grote producenten wereldwijd. Zo bereiken we al tijdens de productie de beste pasvormresultaten.
  • JElke geproduceerde partij wordt bovendien gepast en getest op onze echte pasvormmodellen. Daarbij testen we niet alleen de perfecte pasvorm, maar ook het draagcomfort, de bewegingsvrijheid en de functionaliteit van onze artikelen.

Aangezien de gestalte en afmetingen van de bevolking door de jaren heen licht veranderen, worden onze pasvormen regelmatig herzien en aangepast.

Alleen deze complexe processen en nauwe afstemmingen tussen het modeontwerp, de productiefaciliteiten en de kwaliteitscontrole zorgen ervoor dat Street One Fashion er niet alleen goed uitziet, maar ook geweldig past.

KWALITEIT

KWALITEIT IS: VEILIGE, ZORGELOZE MODE

Mode wordt op de huid gedragen – meestal urenlang. Daarom leggen we speciaal de nadruk op het feit dat onze mode niet alleen mooi, maar ook zorgeloos draagbaar is.

Street One garandeert dat alle producten zo zijn gemaakt en geproduceerd dat er geen sprake is van stoffen die eventueel gevaarlijk voor de gezondheid zijn of kunnen leiden tot minder concentratie in het verkeer. Onze artikelen worden alleen geleverd indien er geen grensgevallen, twijfelachtige of zelfs positieve waarden voor schadelijke stoffen of resultaten in de tests verschijnen. Om deze reden hebben we alle bepalingen, wettelijke normen en EU-voorschriften, met name de REACH-verordening voor de naleving van de "List of SVHC (substances of very high concern)" en de Öko Tex Standard 100 gespecificeerd in onze Production Guide.

In zeer strenge tests controleren we de naleving van onze eisen zeer nauwkeurig, en nemen we daarbij niet alleen monsters uit de huidige collectie, maar leggen we reeds bij de aankoop van de grondstoffen contractueel vast aan welke normen ze moeten voldoen.

KWALITEIT IS: HOGE EISEN AAN MATERIAAL EN AFWERKING

In complexe processen testen we de kwaliteit van alle gebruikte materialen en hun afwerking, zodat u zo lang mogelijk kunt genieten van uw favoriete kledingstukken.

Of het nu om trekproeven, naadverschuivingstests, pillingtests, wastests of functietests gaat – bij Street One wordt het artikel niet verkocht als het niet is geslaagd voor onze testcriteria en goed is bevonden door onze kwaliteitscontrole.

Daarom kunt u erop vertrouwen dat Street One-mode voldoet aan uw hoge kwaliteitsnormen

VERANTWOORDELIJKHEID

KWALITEIT IS: HOGERE EISEN AAN ZICHZELF STELLEN

Klanten willen er zeker van zijn dat ze met onze mode niet alleen tijdelijk goed gekleed zijn. Het is net zo belangrijk voor ze dat de kleding onder eerlijke omstandigheden wordt gefabriceerd.

Street One neemt haar verantwoordelijkheid – op sociaal, maatschappelijk en milieugebied.

Al onze bedrijfsvoering is gebaseerd op onze gedragscode ("Code of Conduct"), waarin de centrale beginselen en standaarden van de overeenkomsten en normen van de International Labour Organisation (ILO), de algemene verklaring van de mensenrechten van de Verenigde Naties en andere relevante VN-verdragen over de rechten van het kind en de regelingen die zijn vastgelegd voor het bestrijden van discriminatie zijn opgenomen.

Regelmatige bezoeken door ons eigen, speciaal opgeleide personeel aan de productievestigingen wereldwijd zorgen ervoor dat onze normen worden nageleefd. Bovendien laten we leveranciers regelmatig controleren door neutrale, geaccrediteerde testinstituten op de naleving van onze strenge eisen (Production Guide). Onze testinstituten zijn SA 8000-gecertificeerd. En mocht een probleem worden vastgesteld in de loop van deze onderzoeken, dan zorgen we er in nauwe samenwerking met de verantwoordelijke partij voor dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost

Geen echt bont – geen levend plukken
Wij ondersteunen in samenwerking met de stichting VIER VOETERS de bescherming van dieren en produceren geen bont! Street One, een dochteronderneming van de CBR Fashion Group, is lid van het programma "Fur Free Retailer" en treedt daarmee op tegen het gebruik van echt bont.
Ook verplichten wij onze leveranciers onder de Down Codex om geen levend geplukt dons te gebruiken

Uw kledingdonatie sluit de levenscyclus van het product af
Miljoenen tonnen kledingstukken worden elk jaar vernietigd. Dat is niet nodig, want uw kleren kunnen nog steeds veel goeds doen. Met Street One kunt u uw gebruikte kleding eenvoudig en kosteloos doneren aan goede doelen. Daarnaast werken we nauw samen met de Deutsche Kleiderstiftung. Hoe dit precies in zijn werk gaat, ziet u hier

  Pagina printen
Bestel nu en pas de kleding zonder risico!
naar boven
d5uMmSd4gV1 d5uMmSd4gV1