Dat hebben wij wel verdiend

"Die outfit kennen wij toch al", zullen jullie nu misschien wel zeggen. Dat klopt, ik heb jullie zoiets een paar dagen geleden ook al laten zien. De broek die jullie al met het rode patroon kennen, is ook in het blauw heel stijlvol. Zo brengt u het vakantiegevoel in uw dagelijks leven.

Nieuw aan deze combinatie is de top 'Safia'. Aan de voorkant is vooral de zoom van de mouwloze blousetop heel opvallend. De achterkant wordt versierd door een stijlvolle kantinzet en ook een doorlopende knoopsluitingapplicatie, die het shirt net dat beetje extra geven. Ik heb het shirt in mei al mogen testen.

En wat kan ik zeggen - het is heerlijk om te dragen. Sindsdien is het een van mijn favoriete outfits voor de zomer omdat ik het overal kan dragen en het gewoon een leuk shirt is. En dat hebben we tenslotte allemaal verdiend, of niet?

Ik wens jullie allemaal een hele fijne Pinksterzondag. Geniet van de tijd met familie en vrienden. Misschien bent u wel alleen, ook dan wens ik u een hele fijne dag. Wat uw planning ook is, schouders eronder en geniet van het moment.

Veel liefs,

Jess