Terug naar de blog

Uitblinkers: nieuwe artikelen met glinsterende details

Dit seizoen zijn feestdagen zeker een thema. Het zal niemand verbazen dat glamourlooks in het middelpunt staan. Lurex, pailletten en motieven vallen naast versierde broeken en jeans op, net als ons andere favoriete kledingstuk: de blazer. Hij ziet er leuk uit, is gemakkelijk te combineren en zit ergens tussen casual en heel netjes in. Een elegante glans voor bijzondere momenten fleurt in deze collectie ook deze klassieker op, want aan glinsterende details ontkom je niet tijdens de feestdagen.

Denim-highlight

De absolute uitblinker van de collectie is natuurlijk de jeans Crissi met leuke biezen van lurex. De zilverachtig glinsterende biezen maken de sportieve jeans party proof. Ook kan hij perfect worden gedragen tijdens kerst en oud en nieuw. Om ervoor te zorgen dat je de lange feestavonden comfortabel doorkomt, is het achterste gedeelte gemaakt van sweatstof met krijtstrepen. De voorkant van de jeans is gemaakt van hoogwaardig black denim. De viscose in de broek en de nieuwe wassing "Random-Bleach" maken dit gedeelte van de jeans ook zacht, zodat je volledig kunt genieten van maximaal draagcomfort.

Trend: plissé

Plissé – een eendagsvlieg? Nee! We zijn er al lange tijd weg van, namelijk al zo'n 3000 jaar. De oude Egyptenaren hadden al een voorliefde voor plissé en ook tijdens de Renaissance maakte de bijzondere look indruk op de adel. Toen mochten echter alleen de rijksten van de rijken geplooide gewaden dragen. Dat we plissé tegenwoordig altijd nog als elegant zien, is dus niet voor niets.
Het vrouwelijke plisséshirt is de perfecte aanvulling op de jeans Crissi. Voor een feestelijke look combineren we het met een zwarte blazer met glanzende effecten, om de outfit af te maken.

De mooiste highlights voor jouw look

  • Paillettenjurk met chiffon
    Productinformatie
    Paillettenjurk met chiffon
    € 79.9925.00
    • -65%
17/11/2017 Maike
  Pagina printen
Bestel nu en pas de kleding zonder risico!
naar boven
d5uMmSd4gV1 d5uMmSd4gV1