Grijs wonder

Grijze muis, grauw en saai? Helemaal niet! Grijs is dé trendkleur van de nazomer. Grijze looks hebben klasse en zien er elegant en chic uit. Op de juiste manier gecombineerd krijgt je grijze kledingstuk echte super power. Nog niet overtuigd? Laat je dan inspireren door onze drie absolute lievelingsvarianten:

1. Grijs van top tot teen

Kan altijd en ziet er superelegant uit: in één kleurfamilie blijven. Ga voor een lichtgrijs shirt met een antracietkleurige broek - voor een serieuze, tijdloze look. Daarbij een paar enkellaarsjes in wit of zwart en een subtiele handtas en je bent superfashionable.

2. Spacelooks met metallic kleuren

Dankbare tegenhangers van grijs zijn metallic kleuren. Of het nu zilver, brons of goud is: in combinatie met grijs zien glinsterstoffen er ultramodern en chic uit. Wie zijn lievelingskledingstuk feestelijk wil dragen, kiest voor deze combinatie.

3. Grijs met een knalkleur

Teveel grijs eentonig? Combineer een grijs kledingstuk dan met knalkleuren. Of het nu rood, geel, oranje of roze is: alles past bij grijs! Grijs zorgt voor balans in de wildste motieven- en printcombinaties. Leuk!

Trendkleur grijs