Heartbreaker-jeans

Bonjour! Ça va? Beste allemaal, het is eindelijk zover, de lente komt eraan! Morgen is het Pasen en nog geen twee weken geleden begon de lente officieel al. Eindelijk niet meer dik ingepakt met een muts, sjaal en dikke mantel, daar hebben we allemaal zo lang op gewacht! Jullie ook? Ik voel me vervuld door licht, dat mijn hart opent na de lange en sombere wintermaanden. Ik heb zin in iets nieuws! En als ik nieuws zeg, dan bedoel ik vooral iets dat mij inspiratie geeft voor mijn kledingkast! April doet wat hij wil, wordt wel gezegd, maar we kunnen niet eeuwig blijven wachten dames! Dus, daar gaan we!

Het wordt tijd om de laarzen in de kast te stoppen en de witte sneakers tevoorschijn te halen. Die kunnen toch (bijna) altijd! Maar de aandacht wordt vandaag niet door mijn schoenen getrokken, maar door de schattige jeans met hartenprint waar ik vandaag voor heb gekozen. Die trekt alle blikken naar zich toe. Het is een nieuwe variant van de denim, maar jeans blijven jeans. En die kunnen toch altijd, net als sneakers.

Het hartjesmotief trok me direct over de streep. Het allroundtalent, de blue jeans, in een nieuwe, modieuze look om verliefd op te worden! I like, I love! Ik ben er dol op.

Wees eens eerlijk, hoeveel effen gekleurde, meestal blauwe jeans heb jij in je kast hangen? Bij mij was het in elk geval hoog tijd voor een beetje variatie. Ik combineer de jeans Crissi in een casual fit met een hartjesprint van Street One graag eenvoudig met een witte blouse met kleine volants en sneakers. Zo klassiek, zo fris: een jeans en een blouse, maar dan wel bijzonder en uniek. Niet te veel, maar ook niet te weinig, Street One weet precies wat ik leuk vind. Deze combinatie maakt zeker kans om mijn nieuwe favoriete feelgoodoutfit te worden, denken jullie niet?

Dus, lieve allemaal, breng een beetje variatie in de standaard blue jeans en ga voor iets nieuws! To your heart!

Jess.

Shop the Look

Meer ziet er geweldig uit