Terug naar de blog

De kreukellook: nooit meer strijken!

Hoe zou het zijn om nooit meer te hoeven strijken? Als je reisgarderobe verkreukeld is, maar dat dit niks uitmaakt? Dat zou toch wel handig zijn, of niet soms? Kreukellooks zien er niet alleen supercasual uit, ze maken je leven ook echt gemakkelijker. De gewilde kreukellook is onderhoudsvrij en hoeft natuurlijk niet gestreken te worden. Kreukelshirts of shirts met lichte crinkles zijn perfect voor op reis, want ook na de reis zien ze er goed uit. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over een verkreukeld shirt, want dat is nou net de look die je wilt bereiken.

De benaming “crash” komt uit het Engels en betekent “samendrukken” of “samenpersen”. Na het wassen wordt de kleding vastgeknoopt, verdraaid of samengedrukt en op die manier gedroogd. Zo ontstaat de gewilde kreukellook met veel rechte en schuine vouwen. Bij het maken van de kleding worden deze plooitjes extra gefixeerd, om het verkreukelde oppervlak blijvend te behouden.
In combinatie met kant, cut-outs, bijzondere achteraanzichten of opvallende prints ziet de kreukellook er nog gevarieerder uit. Hier vind je ook broeken met deze leuke look.

Onderhoud van kreukelshirts

Je moet op een paar dingen letten om lang plezier te hebben van je Street One-kreukelshirt:
draai of knoop het shirt na het wassen en laat het zo drogen. Zo krijg je de kreukellook in je T-shirt. Het shirt mag in geen geval gestreken worden!

De mooiste crashshirts:

21/07/2017 Maike
  Pagina printen
Bestel nu en pas de kleding zonder risico!
naar boven
d5uMmSd4gV1 d5uMmSd4gV1