Tot in de puntjes verzorgd

Waar u ook kijkt: cirkels staan continu in de belangstelling in de architectuur en in de mode. Hoe dat komt? Dat is lastig te zeggen. Misschien omdat ze er zo onbezorgd en joviaal uitzien. Net als de polka waarbij iedereen in gestippelde jurken in een kring danst. De beroemde ‘polkadots’ zijn hiernaar vernoemd. Dat klinkt aannemelijk!

In september zorgen de stippen voor een goed humeur en energie. Ze komen in verschillende kleuren en maten en zijn te zien op tal van kledingstukken. Dit zijn onze favorieten:

Bovenkleding met een stippenlook

Polkadots staan ook mooi op blouses en truien. Daarbij geldt: hoe groter de stippen, hoe rustiger de bovenkleding oogt. Een blauwe jeans zonder wassing vormt een perfecte combinatie. Zo ziet u er zowel stijlvol als vrouwelijk uit. Eén ding staat vast: deze outfit past net zo goed bij een dag op kantoor als bij een praatje met vrienden tijdens de koffie in de middag.

Jurken met een print all-over

Jurken met stippenprints zijn nu een echte must have! Ze zien er speels uit en perfect voor dagen waarop u geen tijd heeft om al te veel na te denken over welke kleding u aandoet. Als u namelijk polkadots all-over draagt, heeft u geen accessoires of extra’s meer nodig. Alleen de print al is een echte blikvanger. Een basic denim jack en ingetogen schoenen erbij en klaar is uw outfit!

Accessoires met polkadots

Accessoires met een stippenprint zijn perfect om een klein, speels accent aan te brengen. Denk bijvoorbeeld aan kleurrijke sjaals. U fleurt er elke basic outfit mee op en ze zijn veelzijdig te combineren. Precies wat u in de herfst nodig heeft om een beetje kleur aan uw dag te geven!

Trends met polkadots