3 keer trendy: de sjaal

Heerlijk warm en vrolijk gekleurd: in de herfst dragen we het liefste de hele dag sjaals! Welke motieven, styles en kleuren zijn momenteel in? Wij hebben het even onderzocht.

De trend van 1: plissé

Ja, je ziet het goed. De plissétrend heeft nu ook de sjaal bereikt. De crêpe-look ziet er elegant en tijdloos uit. En het colourblockdessin in lichtroze, paars en rood brengt kleur op grauwe dagen. De stof is mooi licht en kan ook geweldig indoor gedragen worden. Ziet er prachtig uit met een jurk of leren jack!

De trend van 2: het pied-de-poulemotief

Ruiten domineren al enkele maanden de fashion scene. Het is dus geen wonder dat het pied-de-poulemotief deze herfst weer het toneel betreedt. Het motief schudt zijn chique imago af en presenteert zich vrolijker dan ooit. Wat dacht je van een combinatie van rood en roze?

De trend van 3: vrolijk gekleurde colsjaals

Deze trend is vooral geschikt voor dames die het liefst de hele dag wegkruipen in een sjaal. Colsjaals zijn weer helemaal in! Deze herfst domineert de basic, maar vrolijk gekleurde variant. Of het nu in het paars of rood is: de nieuwe colsjaals zijn bijzonder goed draagbaar dankzij de licht transparante stof. Leuke allround-accessoires!

Onze favoriete doeken en sjaals