Wit is hot!

Er is één kledingstuk waarvan je er niet genoeg kunt hebben. Natuurlijk hebben we het over het witte T-shirt. Wit staat al eeuwenlang voor zuiverheid, neutraliteit en het goede. Misschien is dit imago de reden waarom deze stijlklassieker nooit uit de mode raakt.

Een andere reden voor het succes zijn zeker ook de combinatiemogelijkheden. Het witte T-shirt past bij elke kleur, materiaal en gelegenheid. Je kunt het T-shirt casual combineren met een jeansrok of hotpants met franjes. Het shirt ziet er mooi sportief uit onder een blauwe blazer of washed jeans. Cool onder een leren jack.

Ook accessoires kunnen bijzonder goed gepresenteerd worden op wit textiel. Of het nu opvallende statementkettingen, bonte oorbellen, horloges of armbanden zijn. Het T-shirt steelt niet de show van de sieraden en is mooi bescheiden.

In de zomer heeft het witte T-shirt bovendien een graag gezien neveneffect: het flatteert de bleke huid en accentueert een donkere teint. En wie genoeg heeft van de basic variant, kan ook kiezen voor zachte, effen prints die het witte T-shirt een accent verlenen. Wij zijn er gek op!

Wit kan altijd