Goede voornemens en mooie kleuren

Dames! Het is 2018. Is dat niet raar? Wat is het afgelopen jaar snel voorbij gegaan! Kunnen jullie je nog herinneren dat ik jullie precies een jaar geleden naar jullie goede voornemens vroeg? Ik wilde graag van jullie weten wat jullie plannen waren, of jullie je leven van plan waren om te gooien, meer tijd met familie wilden doorbrengen of jullie lichaam en ziel wilden versterken doen door middel van sport. En weet je? Het maakt niet uit of je je aan al die goede voornemens hebt gehouden. Vandaag telt maar één ding, en dat is GEEL ;-).

Laat het gaan...

Echt! Wat vinden we belangrijk aan onze voornemens? En wat maakt het uit, of we ons aan ze kunnen houden of niet? Wat op dit moment belangrijk is, is om je blik op het hier en nu te houden. Het draait om geel!

Vraag me maar niet of ik een zonnesteek heb opgelopen (gelukkig niet...). Nee, ik wens jullie gewoon meer geel toe in het leven. De kleur geel staat namelijk daarvoor: Voor leven. Voor creativiteit. En voor een wakkere geest. Wat maakt deze tijd vol sneeuw, donkere dagen en een buik vol zoete kerstlekkernijen nog mooier? Voor mij is dat activiteit. Een kwestie van veel stappen vooruit zetten dus. Wie heeft er dan nog voornemens nodig? ;-)

En hier is het goede nieuws voor jullie. Deze collectie gaat Street One voor gele highlights. Niet van top tot teen, maar als klein effect, voor iedereen die op zoek is naar frisse details. Ik kon me niet bedwingen en heb deze schattige top in een leuke volantlook gescoord. Daarbij viel het me op hoe veelzijdig het shirt is. Het past perfect bij jeans, maar ziet er ook super uit in combinatie met een chino. En of het nu in strepen-, ruit-, bouclé- of effen vorm is – geel valt op.

Ik kan jullie wel zoenen van blijdschap! Happy 2018!

Mijn stemming? Geel!

Laten we schitteren!

Jess