Trend-stijlmix: combineer wat je wilt!

Durf te combineren, dat is het motto als je de nieuwe trend wilt dragen. Sportief wordt gecombineerd met klassiek, vrouwelijk met stoer – so far, so good. Het spel met stijlen kennen we, daar zijn we dol op. Nu brengen we de combinatie van contrasten naar het volgende niveau, door aandacht te geven aan verschillende structuren en motieven. Een supervrouwelijke kanten top wordt gedragen onder het casual geruite overhemd. De klassieke blazer vult de joggingbroek met strepen en de blouse met print perfect aan. In combinatie met het geribde shirt met strepen dragen we een zachte, gebloemde sjaal. Er zijn geen grenzen gesteld aan je fantasie. Je moet alleen letten op een paar kleinigheden, zodat je outfit niet ‘too much’ wordt.

  1. Combineer waar mogelijk niet meer dan drie kleuren, dus maak een basis van ‘non-kleuren’ zoals zwart, wit en grijs en vul ze aan met een opvallende tint zoals donkerrood.
  2. Draag niet meer dan twee verschillende structuren of motieven tegelijkertijd. Draag een kanten top en een geruite blouse bijvoorbeeld in combinatie met een subtiele jeans, en niet met een gecoate broek of iets anders opvallends.

Dat is mooi! Als je op deze twee dingen let stel je bliksemsnel je nieuwe stijlmix samen. De beste kledingstukken voor een geslaagde en spannende mix heb ik al voor je uitgezocht.