Beloved Denim

Jeans voor elke stijl, voor elk figuur en elk type - we hebben ze allemaal. En als je de selectie coole denims te overweldigend vindt, kun je met onze jeans guide de juiste denimpartner te vinden.

De beschikbaarheid van de verschillende stijlen varieert afhankelijk van de collectie.

Style York

stijl York

De stijl York overtuigt als slim-fit met zijn nauwsluitende pasvorm en karakteristieke slim legs. Met de verschillende taillehoogtes low, medium en high waist creëert de York-style een slank silhouet en wordt dankzij het tijdloze design een denim klassieker.

Taileehoogte lage
Taillehoogte middlehoge
Taillehoogte hoge
Fits slim
Pijpvormen strakke

Denims in de Style York

Style Crissi

stijl Crissi

De stijl Crissi onderscheidt zich door een casual look en is een echte denim-allrounder. Het perfecte casual-fit kledingstuk voor elke dag heeft een style die slim legs met een lage taille en een pasvorm tot op de heupen combineert.

Taileehoogte lage
Fits casual
Pijpvormen strakke

Denims in de Style Chrissi

Ontdek bijpassende blouses

Style Bonny

stijl Bonny

De jeans in stijl Bonny accentueert sportieve looks en past zich met zijn slanke pijpen, joggingvorm en laag kruis aan alle favoriete outfits aan. Als loose-fit overtuigt de style met een casual snit op de heupen die verkrijgbaar is als low waist, medium waist of high waist denim.

Taileehoogte lage
Taillehoogte middlehoge
Taillehoogte hoge
Fits loose
Pijpvormen strakke

Denims in de Style Bonny

Style Jane

stijl Jane

Je goed voelen in de trendy look gaat heel gemakkelijk met de jeans in de stijl Jane. Als casual-fit past de style zich aan elk type figuur aan en zorgt met een normale of hoge tailleband en slim legs de hele dag voor een aangenaam draaggevoel.

Taillehoogte middelhoge
taillehoogte hogt
Fits casual
Pijpvormen strakke

Denims in de Style Jane

Style Mom

stijl Mom

Veelzijdige eigenschappen en details onderscheiden de stijl Mom duidelijk van de doorsnee jeans. Een hoge tailleband tot onder de navel, hogere achterzakken en tapstoelopende pijpen maken van de loose-fit denim een it-piece dat in geen enkele garderobe mag ontbreken.

Taillehodgte hoge
fits loose
pijpvormen lechte

Denims in de Style Mom

Style Tilly

stijl Tilly

De stijl Tilly blijkt de ideale denim bij sneakers. Met een rechte pijpvorm en smalle pijpen maakt de licht uitlopende zoomvorm de stijl af. De slim-fit jeans is verkrijgbaar in medium en high waist.

taillehoogte middelhogte
taillehoogte high
fits slim
pijpvormen wide

Style Iowa

stijl Iowa

De stijl Iowa fascineert met zijn pijpen die er optisch langer uitzien en met zijn snit die licht uitloopt waardoor je benen prachtig tot hun recht komen. De medium taillehoogte, de casual-fit pasvorm en de straight legs maken deze style uniek.

taillehoogte middelhoge
Fits Casual
pijpvormen wide

Denims in de Style Iowa

Ontdek bijpassende blouses

Twijfel je nog welke stijl precies bij je past?

Onze jeans guide heeft alle pasvormen en styles nog een keer gedetailleerd samengevat zodat jij de perfecte denim kunt kiezen!