Jouw voordelen

's Werelds grootste aanbod van Street One-mode

Fantastische T-shirts, ultrachique blouses, broeken met een perfecte pasvorm, zachte jassen – gewoon alles wat je modehart begeert. Nergens vind je zo'n uitgebreid aanbod van Street One-mode als in de officiële onlineshop. Je kunt alle actuele kledingstukken in alle verkrijgbare maten – voor zover ze nog niet zijn uitverkocht – snel en eenvoudig online bestellen. Probeer je eigen look direct uit – in de virtuele paskamer kun je jezelf overtuigen van de uitstekende combineerbaarheid van onze mode.

Dagelijks nieuwe artikelen

De filosofie achter onze fashion is snelheid. Dat betekent niet alleen dat de door jou bestelde artikelen razendsnel worden geleverd, maar ook dat onze inkopers ervoor zorgen dat actuele trends direct beschikbaar zijn en door jou kunnen worden besteld. Elke dag bieden we je een enorme selectie van mogelijke favorieten, zodat je op modegebied altijd up-to-date bent.

Slechts € 0,99 verzendkosten vanaf een bestelwaarde van € 24,–

De levering is met een prijs van € 0,99 bijzonder voordelig, behalve bij een bestelwaarde van minder dan € 24,– en als gevolg van een gedeeltelijke herroeping de resterende productwaarde minder dan € 24,– bedraagt – dan wordt € 3,95 voor de verzendkosten berekend. Wij leveren direct bij jou thuis af of op een ander adres van jouw voorkeur binnen Nederland. Wij leveren binnen ca. 3 - 5 werkdagen na onze bestelbevestiging (zie Leverings- en verzendvoorwaarden).

Gemakkelijk terugsturen

Alle artikelen die je in de online shop hebt gekocht, kunnen binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden. Snel en eenvoudig - zonder gedoe. Het retourneren is voor jou het gemakkelijkst als je het voorgedrukte retour-adreslabel gebruikt dat bijgesloten is bij de bestelling. In dit geval nemen wij de kosten van de terugsturen, anders kun je dit zelf dragen. Uiteraard is het gebruik van het retour-adreslabel geen voorwaarde voor het retourneren.

Hoogste veiligheid

In onze online shop betaal je veilig, snel en gemakkelijk. Jouw persoonlijke gegevens worden altijd versleuteld met behulp van een 128-bits SSL-codering aan ons verstuurd. Die versleutelde informatie over je bestelling, je naam, je adres, je creditcard of je bankrekening kan door buitenstaanders niet worden gelezen.

Zertifiziert von Trusted Shops – über 100 Einzelkriterien wurden geprüft

Uw veiligheid is onze hoogste prioriteit – dat geldt voor uw online-aankopen en voor het uitvoeren van uw bestellingen. Het certificaat “Trusted Shops” biedt maximale kopersbescherming: meer dan 100 verschillende criteria op het gebied van kredietwaardigheid, beveiligingstechnologie, prijstransparantie, informatieplichten, klantenservice en gegevensbescherming van onze onlineshop zijn gecontroleerd en gecertificeerd. Meer informatie: https://www.trustedshops.nl

Alle maten één prijs

Dat heb je beslist al eerder meegemaakt: er wordt reclame gemaakt voor artikelen tegen lage prijzen, maar in jouw maat kosten deze dan opeens veel meer.
Zo gaat het niet bij Street One! Wij garanderen je in onze online shop dat alle beschikbare maten van een artikel voor dezelfde lage prijs worden aangeboden.

  Pagina printen
Bestel nu en pas de kleding zonder risico!
naar boven
d5uMmSd4gV1 d5uMmSd4gV1