Gouden medaille bij de Oxid Award

Bijzonder trots zijn we op de uitreiking van de "Golden Cart 2013" voor innovatief shopdesign, usability en technische stabiliteit van de onlineshop.

Street One ontvangt de Webby Award Honoree

In de categorie webshops is Street One uit meer dan 12.000 voorstellen wereldwijd geselecteerd voor de Official Honoree Award. We zijn hier erg trots op en we zullen ook in de toekomst ons best doen om je een onvergetelijke shopervararing te bieden. Dankjewel!

Grootst mogelijke dataveiligheid door versleuteling

In onze onlineshop betaal je veilig, snel en ongecompliceerd. Jouw gegevens worden beveiligd per 128 bits SSL-versleuteling naar ons doorgestuurd. De versleutelde informatie omtrent je bestelling, naam, adres, creditcard of bankgegevens kunnen zodoende niet door buitenstaanders worden gelezen.

Gegarandeerd: mode zonder echt bont

Wij ondersteunen de dierenbescherming en produceren zonder bont! Street One is met de CBR Fashion Group lid van het "Fur Free Retailer Programm" en treedt zodoende op tegen het gebruik van echt bont. Hierbij hebben wij ons ertoe verplicht, ieder soort kleding, accessoires en andere producten zonder het gebruik van bont te produceren en te verkopen.