Voorwaarden voor levering en verzending

Betaalwijze

Betaal je aankoop veilig en gemakkelijk.

Kies uit de volgende betalingsmethodes wat jouw voorkeur heeft:

iDEAL
Kopen op rekening
Creditcard
Vooruitbetaling
PayPal

iDEAL

iDEAL is een betaalmiddel op internet waarmee je via je eigen bank kunt betalen. Het wordt bijvoorbeeld gebruikt in online shops en andere online organisaties voor het betalen van rekeningen of andere betalingen. iDEAL is perfect geïntegreerd in internetbankieren van verschillende banken.

Bij het afrekenen geef je aan met iDEAL te willen betalen. Je klikt op de betaalknop en selecteert je bank. Je wordt doorgeschakeld naar je bank, waar de betaalopdracht klaarstaat. Na autorisatie wordt het geld afgeschreven en ontvang je een bevestiging.

Meer dan de helft van de consumenten heeft voor zijn laatste online aankoop gebruikgemaakt van iDEAL.

Kopen op rekening

Bij koop op rekening dient het factuurbedrag binnen de op de factuur vermelde kalenderdag (14 kalenderdagen na factuurdatum) te worden betaald aan onze externe partner Billpay GmbH. De betalingsmethode ‘koop op rekening’ is niet voor alle aanbiedingen mogelijk en vereist bovendien een positieve kredietwaardigheidsbeoordeling door Billpay GmbH. Als aan u voor bepaalde aanbiedingen na beoordeling van de kredietwaardigheid koop op rekening wordt toegestaan, geschiedt de afwikkeling van de betaling in samenspraak met Billpay GmbH, aan welke vennootschap wij onze vordering op betaling overdragen. U kunt in dit geval enkel bevrijdend aan Billpay GmbH betalen. Wij blijven ook in geval van koop op rekening via Billpay GmbH verantwoordelijk voor algemene vragen van onze klanten (bijvoorbeeld ten aanzien van de producten, levertijd, verzending), voor retourzendingen, reclamaties, het herroepingsrecht en creditnota’s. De algemene voorwaarden van Billpay GmbH zijn van toepassing.

Wanneer u in verzuim bent met uw betalingsverplichtingen jegens Billpay GmbH, dan heeft dat tot gevolg dat alle bestaande vorderingen, die Billpay GmbH op u heeft, meteen opeisbaar worden.

Creditcard

Veilig online betalen met jouw Mastercard of met VISA — dat is heel eenvoudig. En omdat wij veiligheid van gegevens en jouw vertrouwen heel erg belangrijk vinden, biedt de SSL-codering ook een maximum aan veiligheid bij jouw betaling met creditcard. Alle bestel- en creditcardgegevens worden bij deze procedure enkel versleuteld aan ons doorgegeven.

Om te betalen met creditcard selecteer je tijdens het bestelproces heel eenvoudig "creditcard" als betaalwijze. Dan word je gevraagd de volgende creditcardgegevens op te geven:

- Soort kaart (Mastercard of VISA)
- Naam van de kaarthouder
- Kaartnummer
- Veiligheidscode
- Vervaldatum

De naam van de kaarthouder evenals het kaartnummer en de vervaldatum vind je op de voorkant van jouw creditcard. De veiligheidscode is een driecijferig getal (de laatste drie cijfers van het getal in het veld voor de handtekening) op de achterkant van jouw creditcard. Deze zorgt voor meer veiligheid bij jouw betalingen op het internet.

Jouw betaling vindt plaats via een betaalformulier van het Computop PayGate-betalingsplatform.

De Computop Wirtschaftsinformatik GmbH is een producent van software voor banken en toonaangevende dienstverleners voor veilig betalingsverkeer. Als partner van het kredietwezen haalt Computop regelmatig een veiligheidscertificaat: de PayGate-server en de werkwijze richten zich naar de PCI-veiligheidsnorm van VISA en MasterCard, zodat je veilig online kunt betalen.

Levering

Wij leveren binnen Nederland aan jouw thuisadres (factuuradres) of aan een ander afleveradres (bijv. je werkplek, hoteladres, adres bij kennissen, vrienden).

De levering vindt plaats binnen ca. 3 tot 5 werkdagen na jouw bestelling, als het besteladres klopt en als ontvangst van het geld bij vooruitbetaling is geregistreerd.

Leveringskosten

De levering is met een prijs van € 0,99 bijzonder voordelig. Alleen bij een bestelwaarde van minder dan € 24,– berekenen we € 3,95 verzendkosten (inclusief btw) ongeacht het aantal pakketten. Maakt u bij meerdere bestelde producten maar voor een bepaald deel van de producten gebruik van uw wettelijke herroepingsrecht, dan bent u toch verplicht om bovenstaande kosten te voldoen, zoals ze zouden worden berekend als u alleen de resterende producten zou hebben gekocht.

Bezorging

De bezorging vindt plaats via de DHL.

Altijd weten waar jouw pakket zich bevindt
Met jouw e-mail met de verzendbevestiging sturen wij je een link mee, waarmee je gemakkelijk online altijd de status van jouw pakket kunt volgen.

Track and trace-post

  Pagina printen
Bestel nu en pas de kleding zonder risico!
naar boven
d5uMmSd4gV1 d5uMmSd4gV1