Voorwaarden voor levering en verzending

Gemakkelijk betalen en comfortabel laten leveren — zo werkt online shoppen bij Street One.

Betaalwijze

Betaal je aankoop veilig en gemakkelijk.

Kies uit de volgende betalingsmethodes wat jouw voorkeur heeft:

iDEAL

iDEAL is een betaalmiddel op internet waarmee je via je eigen bank kunt betalen. Het wordt bijvoorbeeld gebruikt in online shops en andere online organisaties voor het betalen van rekeningen of andere betalingen. iDEAL is perfect geïntegreerd in internetbankieren van verschillende banken.

Bij het afrekenen geef je aan met iDEAL te willen betalen. Je klikt op de betaalknop en selecteert je bank. Je wordt doorgeschakeld naar je bank, waar de betaalopdracht klaarstaat. Na autorisatie wordt het geld afgeschreven en ontvang je een bevestiging.

Meer dan de helft van de consumenten heeft voor zijn laatste online aankoop gebruikgemaakt van iDEAL.

Kopen op rekening

Bij koop op rekening dient het factuurbedrag binnen de op de factuur vermelde kalenderdag (14 kalenderdagen na factuurdatum) te worden betaald aan onze externe partner Billpay GmbH. De betalingsmethode ‘koop op rekening’ is niet voor alle aanbiedingen mogelijk en vereist bovendien een positieve kredietwaardigheidsbeoordeling door Billpay GmbH. Als aan u voor bepaalde aanbiedingen na beoordeling van de kredietwaardigheid koop op rekening wordt toegestaan, geschiedt de afwikkeling van de betaling in samenspraak met Billpay GmbH, aan welke vennootschap wij onze vordering op betaling overdragen. U kunt in dit geval enkel bevrijdend aan Billpay GmbH betalen. Wij blijven ook in geval van koop op rekening via Billpay GmbH verantwoordelijk voor algemene vragen van onze klanten (bijvoorbeeld ten aanzien van de producten, levertijd, verzending), voor retourzendingen, reclamaties, het herroepingsrecht en creditnota’s. De algemene voorwaarden van Billpay GmbH zijn van toepassing.

Wanneer u in verzuim bent met uw betalingsverplichtingen jegens Billpay GmbH, dan heeft dat tot gevolg dat alle bestaande vorderingen, die Billpay GmbH op u heeft, meteen opeisbaar worden.

Creditcard

De eenvoudigste manier om te betalen – wij accepteren Visa en Mastercard.
Daarbij slaat de shop uw creditcardgegevens niet op. U hoeft alleen maar de naam van de kaarthouder zoals aangegeven op de kaart, het creditcardnummer, het 3-4-cijferige controlegetal op de achterkant van de creditcard en de vervaldatum van de creditcard in te vullen.

Overeenkomstig de zogenaamde PSD2-richtlijn (ook wel EU-richtlijn betalingsdiensten genoemd) die dient om het betalingsverkeer veiliger te maken, kunt u worden doorgeleid naar de website van de bank die de creditcard heeft verstrekt, waar u gevraagd wordt minimaal twee van de drie factoren te autoriseren (zogenaamde twee-factor-authenticatie): kennis (bijvoorbeeld wachtwoord, pincode), bezit (bijvoorbeeld mobiele telefoon) en inherente eigenschap (bijvoorbeeld vingerafdruk, gezichtsherkenning).

Vooruitbetaling

De betaalmethode “Vooruitbetaling” selecteer je als je jouw overboeking van het factuurbedrag niet via één van de andere mogelijkheden voor online betaling wilt of kunt doen. Misschien beschik je even niet over je PIN/TAN, heb je helemaal geen creditcard of hou je gewoon niet van geldtransacties via het internet. Bestel dan toch gewoon meteen en maak het bedrag binnen drie dagen over op de rekening die wordt opgegeven in de e-mail die je ter bevestiging van je bestelling ontvangt. Vergeet niet het bestelnummer en het klantnummer op te geven, zodat wij jouw betaling zeker kunnen toewijzen.

Wij nemen jouw bestelling in behandeling, zodra wij jouw betaling hebben mogen ontvangen. Soms duurt het twee werkdagen totdat het bedrag door jouw bank op onze rekening is overgemaakt. Wij reserveren jouw artikelen 7 dagen lang - voldoende tijd dus voor jouw betaling per vooruitbetaling.

PayPal

PayPal is een bekende internationale online betaalservice waarmee je veilig, eenvoudig, snel en gratis kunt betalen.

PayPal is veilig: jouw bank- en creditcardgegevens worden alleen bij PayPal opgeslagen. Op die manier worden zij niet bij iedere online aankoop opnieuw via het internet verstuurd. Bij de betaling wordt ofwel jouw creditcard belast ofwel het bedrag door automatische afschrijving van je rekening afgeboekt.

PayPal is eenvoudig: je betaalt met twee muisklikken. Want je maakt gebruik van jouw bank- en creditcardgegevens die bij Paypal zijn opgeslagen, in plaats van deze bij iedere aankoop weer opnieuw in te voeren.

PayPal is snel: de verkoper krijgt na betaling van PayPal meteen een bevestiging en kan de producten snel aan je opsturen.

PayPal meteen gebruiken: mocht je nog geen PayPal-rekening hebben, kan je deze binnen een paar minuten heel eenvoudig en gratis inrichten.

Levering

Wij leveren binnen Nederland aan jouw thuisadres (factuuradres) of aan een ander afleveradres (bijv. je werkplek, hoteladres, adres bij kennissen, vrienden).

De levering vindt plaats binnen ca. 2 werkdagen na jouw bestelling, als het besteladres klopt en als ontvangst van het geld bij vooruitbetaling is geregistreerd.

Leveringskosten

De levering is met een prijs van € 0,99 bijzonder voordelig. Alleen bij een bestelwaarde van minder dan € 24,– berekenen we € 3,95 verzendkosten (inclusief btw) ongeacht het aantal pakketten. Maakt u bij meerdere bestelde producten maar voor een bepaald deel van de producten gebruik van uw wettelijke herroepingsrecht, dan bent u toch verplicht om bovenstaande kosten te voldoen, zoals ze zouden worden berekend als u alleen de resterende producten zou hebben gekocht.

Bezorging

De bezorging vindt plaats via de PostNL.

Altijd weten waar jouw pakket zich bevindt
Met jouw e-mail met de verzendbevestiging sturen wij je een link mee, waarmee je gemakkelijk online altijd de status van jouw pakket kunt volgen.

Track and trace-post