Street Style

Street Style

In New York, Londen, Parijs en Tokio kan je alle nieuwe trends gewoon ontdekken op weg naar kantoor: Elke metropool heeft zijn eigen street style, die je dagelijks in de stad kan bewonderen.

Mode-inspiraties vanop straat

De street style zien we terug bij vrouwen die naar kantoor gaan of die in de ochtend in de wachtrij staan voor een kopje koffie. Hun styling valt op. Het is uniek! Ze combineren basics met fancy items en accessoires zodat er uiteindelijk een coole street outfit ontstaat.

Street Style

Van de studio naar het asfalt

Street style is eigenlijk een samenvatting van trends die het echte leven hebben bereikt - rechtstreeks van de catwalk de straat op. De looks zijn elk seizoen weer anders, ze hangen af van de ideeën van internationale modedesigners. Uiteraard speelt ook de eigenheid van de klanten hierbij een grote rol.

Bovendien zien we regionale verschillende in de metropolen: in New York kan het bijvoorbeeld niet opvallend en schreeuwerig genoeg zijn, terwijl fashionista‘s in Parijs kiezen voor een rustige, maar elegante stijl. In Milaan spelen ze dan weer graag met verschillende materialen en in Berlijn is vooral de ontspannen sporty street style met sneakers, hoodies en jeans populair. De inwoners van Londen ten slotte kiezen voor een stoere street style met leer, studs en boots..

EEN COMBINATIE VAN STIJLEN

Street Style

Er is niet één algemene street style. Er zijn verschillende stijlen die afhankelijk van je eigen smaak, een unieke outfit creëren. Het is daarbij belangrijk dat je kiest voor een combinatie van tijdloze basics en key pieces uit de huidige collecties.

Contrast speelt een grote rol en je moet zeker niet bang zijn van een stijlbreuk: een grote wollen trui met een bloemenrok zorgt voor een unieke en spannende look. Bovendien is alles mogelijk in deze stijl: van een combinatie van patronen tot effen looks, van pastel tot neon en van oversized tot superskinny. We raden je aan om minstens één opvallend accessoire als blikvanger aan je outfit toe te voegen:

INSPIRATIES UIT ONZE HUIDIGE COLLECTIE

Musts: deze 5 basics heb je nodig voor je street style

1. Denim: Je favoriete jeans is de basis voor elke street outfit. In combinatie met een gestreepte blouse, een sjaal met patroon en felgekleurde high heels ontstaat al snel een big city look die perfect geschikt is voor op kantoor of voor een avondje in de bios.

DENIMBASIS VOOR STREET OUTFITS

2. Blazer: Wijd, smal, lang of kort - de blazer zorgt in elke outfit voor de nodige contour. Bovendien kan je hem zowel met een jeans als met een rok combineren.

STRAK IN HET PAK MET EEN BLAZER

3. Jurken: Ze zijn perfect voor elke dag. Alle soorten jurken zijn goed: van gebloemde jurken tot stoere utility looks. De zoomlengte is ook verschillend, van kort tot midi en zelfs maxi.

VERLIEFD OP JURKEN

4. Shirts: Teksten, prints en vlaggen zorgen bij een shirt voor de nodige twist die nodig is in de city. Je kan kiezen voor wit of voor een kleurtje.

SHIRTS ZJIN ALLESKUNNERS

5. Blouses: Een klassieke hemdblouse is perfect voor de street style. Maar ook tunieken of shirts met ruches kunnen perfect deel uitmaken van je street style look.

ONMISBAAR VOOR DE STREETSTYLE

Street Style

BLIJF UP-TO-DATE

Je hoeft echt niet naar New York te vliegen om te weten wat er daar momenteel hip is. Er zijn heel wat modeblogs die dagelijks meer vertellen over de street styles in de hele wereld. Modetijdschriften en Instagram-accounts van influencers tonen ons ook elke dag wat er momenteel hip is in de fashion metropolen.

ONTDEK MEER STIJLEN