Eindelijk shorts – en wel voor ieder figuur!

Zomer, zon, hitte – tijd voor korte broeken! Denk je dat je niet de benen hebt voor shorts? Think again – er is voor iedere vrouw een passende bermuda. Het ligt eraan hoe het model is gesneden en hoeveel het van je benen laat zien. Simpel gezegd: hoe smaller het postuur, hoe nauwsluitender en korter de shorts mag zijn.

Heb je stevige bovenbenen? Een korte broek die minimaal tot het midden van de bovenbenen komt en los gesneden is, laat je benen er goed uitzien. Dat kan een jeansbermuda in de boyfriend-fit of een modieuze nieuwe shorts van een lichte, zomerse stof zijn.

Heb je relatief slanke benen, maar brede heupen (of iets meer billen)? Ook hier laten losse pasvormen jouw benen er goed uitzien, het beste met een hogere tailleband – dat ziet er supervrouwelijk uit! De shorts voor jou kunnen rustig wat korter uitvallen als je je daarin prettig voelt.

Ben je fijngebouwd? Ga voor korte shorts, als je wilt mag het allemaal best wat korter zijn. Ze accentueren je figuur. In wijde modellen kun je er wat tenger uitzien.
Als je je met blote benen een geaccentueerd achterwerk nog niet helemaal comfortabel voelt, kan je een lange cardigan of een vestje erbij dragen.

Als je je benen optisch iets langer wilt maken, kun je hoge sandalen combineren met de bermudashorts. Platte sandalen en slippers passen ook bij korte broeken.

Zoals je ziet, kan iedere vrouw shorts dragen. Het ligt aan het model en je look.
Probeer ze uit! Hier zijn de mooiste zomershorts uit de shop: